The Crowd eventdag

Mijn vorige blog ging over the Crowd en zijn geschiedenis, hoe kort ook.  Daarbij eindigde ik met een uitnodiging voor degenen die the Crowd nog niet kennen om langs te komen op 1 februari, de eerste eventdag die we organiseerden.

Nou waren daar ruim 40 mensen aanwezig die dag, maar er zullen best mensen zijn die het gemist hebben maar stiekem wel willen weten wat ze gemist hebben. Het mooie is dat de dag gefilmd is in opdracht van Leraar24. De beelden zijn samengevat en daar is het volgende filmpje van gemaakt:Het geeft mooi weer hoeveel energie er in een event omgaat. En als je dan het verslag leest (zie hieronder) met de reacties van mensen achteraf (ook niet the Crowd deelnemers), dan snap je nu echt dat je wat gemist hebt!

This entry was posted in Algemeen, Onderwijs and tagged , , , , . Bookmark the permalink.