Bloggen….. maar hoe/waarover/wanneer?

Er was een tijd, dat bloggen een manier was om mijn gedachten over het onderwijs op een rijtje te zetten. Ik ben een chaoot en handel eigenlijk vrij veel op intuïtie. En soms is het dan goed om even stil te staan en te checken of die intuïtie wel klopt en wat structuur in de chaos te brengen.

Maar dat bloggen is al weer een tijdje terug. De drang was er soms, maar op de een of andere manier kwam het er niet van, lukte het niet, waren er geen onderwerpen of was er een andere reden. En toch ben ik nog steeds actief in het onderwijs, werk nog steeds grotendeels intuïtief en ben nog steeds een chaoot. Dus waarom dan niet weer bloggen, of beter hoe er weer mee te starten?

Gelukkig heb ik nog steeds contact met een heleboel mensen die al jaren bloggen. En zij zeiden: “Simpelweg doen!” “Schrijf wat er in je opkomt. Meld wat je te melden hebt. En start gewoon weer!”.

Dit is dan weer de eerste poging in 4 jaar tijd. Gewoon zoals Frans en Rhea al zeiden:”Gewoon beginnen. Laat je hart spreken.” Gelukkig is Karin Winters op 7 april aanwezig op het afscheidsfeest van The Crowd en gaat mij daar van alles vertellen over het bloggen in een workshop die dag. 😉 Misschien dat ik het dan nog weer wat makkelijker ga doen.

This entry was posted in Algemeen and tagged , , , . Bookmark the permalink.