Er was eens….

In januari 2014 schreef ik een blogpost over The Crowd (The Crowd), over wat het was en hoe het ontstaan was. Eigenlijk ging daar deze blogpost (Early Adopters) van 28 december 2011 aan vooraf. Deze schreef ik nadat ik een uitnodiging had gekregen voor “iets met valsspelen” onder de naam The Crowd.

Vandaag was dan de laatste dag van het bestaan dit initiatief, dat uitgegroeid was tot een vereniging. Een dag met de bijeenkomsten zoals we die door de jaren heen tegen gekomen zijn: discussies, kennisoverdracht, inspiratie. Voor mij een dag waarbij ik weer een beetje plezier in het onderwijs heb gekregen. Een dag waarop wéér is gebleken dat er genoeg mensen in het onderwijs zijn dit vaak met passie en enthousiasme doen. Een dag waar ik, zoals ik eigenlijk gewend ben, weer energie heb gekregen van de mensen om me heen. Een dag waarop ik gelukkig was, zoals mede-Crowdie Dico Krommenhoek zo schitterend beschreef in zijn blog over deze 7e april 2018: https://www.apptiviteiten.eu/gelukkig-discours-funeraire-bij-het-afscheid-van-the-crowd.html

Ik wil het bestuur van de vereniging bedanken voor alle energie die zij er in hebben gestoken de afgelopen jaren. Ik wil de Crowdies bedanken voor alle energie die zij gestoken hebben in het organiseren van mooie events en voor het aanwezig zijn bij deze events.

The Crowd bestaat als vereniging niet meer. Als ‘gedachte’ zal het bij mij altijd aanwezig blijven…. en dan heb ik het nog niet eens over mijn #onderwijsvrienden.

This entry was posted in Onderwijs and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *