NUDGE…. samen voor duurzaam

Toch leuk die nieuwe media als Twitter en Facebook. Je komt zo nog eens wat tegen zoals in dit geval het initiatief genaamd NUDGE. Wat is NUDGE dan? Volgens de site: “het Engelse ‘to nudge’ betekent het geven van een zetje. Dat is wat NUDGE gaat doen: het geven van vele zetjes aan goede groene initiatieven. Maar NUDGE betekent ook New Union for the Development of a Green Economy, ofwel: de Nationale Unie voor een Duurzame Groeiende Economie.

Het is een mooi initiatief om te proberen met z’n allen de economie een stukje duurzamer te maken. Iedereen kan daar zijn/haar deel aan bijdragen; “Je kunt al een initiatief steunen door middel van één muisklik. Je kunt ook steun verwerven voor jouw eigen groene initiatief. En het staat jou vrij andere leden van het platform met jouw kennis en ervaring te verrijken, of het voortouw te nemen bij een goed plan. Maar dat hoeft niet.”

Kijk eens op hun site (http://www.nudge.nl) en zet een stip! Informeer ook gerust anderen.

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.