Herfstvakantie….

Heerlijk een paar dagen vrij van het werk. Niet dat het werk nu zo zwaar is, maar even een paar dagen is best lekker. Het weer houdt zich gelukkig (veel) beter dan aangekondigd en dus lekker de tijd om een frisse neus te halen.

Vriendin van Bente op bezoek met haar hond (Border Collie) Lizzy. Lotte heeft Lizzy al een heleboel trucjes geleerd en doet zelfs mee aan wedstrijden (o.a. Dog Dance). Op YouTube heeft ze al de nodige filmpjes geplaatst waarin ze laat zien wat Lizzy allemaal kan. Kijk maar eens op haar “kanaal“. Voor Bente is dit natuurlijk een enorme uitdaging en iets wat ze ook heel graag met Famke zou willen. Doorbijter als ze is, krijgt ze al wat dingen voor elkaar, maar ja, Famke is net 12 weken oud, dus nog niet tot alles in staat. Maar goed, Bente kennende en haar een beetje sturende, denk ik dat Famke straks een heleboel kan. Geweldig toch!?

This entry was posted in Algemeen. Bookmark the permalink.